Výherci soutěžních online kvízů projektu Kraje pro bezpečný internet

V rámci projektu Kraje pro bezpečný internet se žáci naší školy mohli registrovat a přihlásit do soutěže s tématikou internetové bezpečnosti. Projekt má za cíl naučit žáky, rodiče, pedagogy ale i širokou veřejnost, jak pracovat s novými technologiemi (mobily, počítače, internet). Ty by nám měly život usnadnit, ale představují rovněž i jisté hrozby, kterým je potřeba naučit se čelit a zodpovědně s údaji a informacemi v kybersvětě nakládat.

Soutěžní online kvíz a nadstavbový Soutěžní kvíz PLUS, obsahoval otázky zaměřené na prevenci rizikového chování na internetu. Byl určen žákům základních a středních škol a soutěžilo se o věcné ceny.

Své povědomí o zacházení se současnými technologiemi úspěšně zúročili žáci Vojtěch Rachač (1.C), Viktor Vosička (2.B) a Lukáš Růžička (2.B).

Vojta získal krásné první 1. místo v kvízu PLUS a odměněn byl parádní cenou, X-boxem One S a taškou s dalšími upomínkovými cenami (tužky, propisky, USB).  Gratulujeme a přejeme úspěch v celostátním kole, do kterého Vojta postoupil.

Viktor za 2. místo ve věkové kategorii 13+ získal reproduktor Nillkin Traveler a tašku s výherními předměty. Lukáš za 3. místo ve stejné kategorii obdržel klávesnici Microsoft a s tašku s výherními předměty.

Všem výhercům gratulujeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy.

Kyber soutěž